Преминете към основното съдържание

Козметика за под душа и след него

Богата селекция от продукти за жадната ви за влага кожа на тялото през лятото

Основно изискване в грижа за кожата е нейното хидратиране. Често обаче точно тази стъпка се пренебрегва и след баня бързо се обличате и излизате.

Себумът и потта създават естествената влага на кожата, но само тя не е достатъчна, за да се запази нейната гъвкавост и сила. Използвайки лосион и душ гел, подходящ за кожата ви, помагате на тя да запази тази естествена влага. Така, освен 10-те чаши вода на ден, си осигурявате и още една защита за здравето й. Хидратирането не предпазва кожата от появата на бръчки, но я спасява от лющене и дразнене. А с времето тялото ви ще ви се отблагодари. Хидратираната кожа се отпуска по-бавно, остава гладка по-дълго време и изглежда по-млада.

Нанасяйте лосион за тяло два пъти дневно – сутрин и вечер след баня. Ако кожата ви е прекалено суха, използвайте подходящи за това продукти, а не такива, които могат да запушат порите ви и да доведат до други проблеми, освен сухотата. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser