Преминете към основното съдържание

Край! Дженифър Лоурънс и Крис Мартин отново се разделиха

Певецът не иска да се обвързва
Крис и Дженифър
Крис и Дженифър © Getty Images

Поредната раздяла на Дженифър Лоурънс и Крис Мартин е вече факт, а както изглежда музикантът няма намерение отново да се връща към връзката си със звездата от хита "Игрите на глада".

Според близки на бившата двойка, на носителката на Оскар й дошло до гуша да чака любимия си да се разведе с жена си Гуинет Полтроу и да й се отдаде изцяло.

"Крис не желаеше връзката им с Дженифър да приключи, но искаше да е по-свободен и да може да вижда семейството си, когато си поиска. Той обожава Джен, но тя не приемаше свободолюбивата му натура и фактът, че той иска да определя живота си сам, без да се съобразява с други хора", споделя приятел на вокалиста на Coldplay.

"Джен има много ангажименти и е наясно с желанията на Крис. Тя ги приемаше, но все пак не можеше да разбере защо той не иска връзката им да стане по-сериозна и да не са в тази странна ситуация. Ако приемаше отношенията им само като заигравка, едва ли щеше да ги запознае със семейството си", пък споделя приятелка на актрисата.

За връзка между Дженифър и Крис се заговори през лятото на миналата година. Двамата обаче и до днес не са коментирали отношенията си, най-вече, защото постоянно се събираха и разделяха.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser