Преминете към основното съдържание

Крал Чарз Трети писа на лорд Минчев

Евгени води кореспонденция с Бъкингам от години.

В ролята си на утвърден Пи ар и благотворител, лорд Евгени Минчев е отлично познат на аристократичните кръгове в Лондон. По повод кончината на кралица Елизабет Втора той обяви конкурс за рисунка „Кралицата в детските очи“. Повече от 175 рисунки пристигнаха в офиса на Евгени, като рисунката победител бе занесена на вниманието на крал Чарз Трети в Бъкингамския дворец.


От там реакцията не закъсня и, както е очаквано от най-висшия аристократ на Планетата, лорд Минчев получи поздравително писмо за каузата си. Това не е първото одобрение от страна на Двореца към находчивия нашенец. През 2017 година Кралица Елизабет Втора му изпрати писмо, с което поздравява него и гостите му за организирания от него в Лондон Британско Български Бизнес Бал. Евгени е близък с внучките на кралицата и най- вече с принцеса Беатрис, с която са заедно в събиране средства за Британския Кралски Легион.


С внука на крал Джордж Пети, принц Майкъл ъв Кент, лорд Минчев е в организацията на Имперския бал в Лондон, който събира средства за обгорени деца по целия свят. Евгени е член на комитета от създаването на бала, който се провежда всяка година през март и събира на едно място световната аристокрация.

Принцеса Беатрис и Евгени Минчев на бала на Британския кралски легион

Малка част от многото детски рисунки можете да видите в галерията.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser