Преминете към основното съдържание

Кралица Елизабет II изпрати много сърдечни поздравления на Меган и Хари

Прабабата горещо поздрави своята правнучка, която е кръстена на нея

След официалната новина за раждането на второто бебе Меган Маркъл и принц Хари, феновете на кралското семейство бяха доста напрегнати от „оглушителната тишина“ в социалните мрежи на техните кралски роднини. Нито Кейт, нито Уилям, нито Чарлз, нито самата кралица не пуснаха нито една дума в Instagram. Но, както се оказа, семейството вече е отправило своите поздравления лично.

Говорител на Бъкингамския дворец съобщи: "Кралицата, принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол, както и херцогът и херцогинята на Кеймбридж са информирани за раждането на дъщерята на херцога и херцогинята на Съсекс и са във възторг от новината." Съобщава се, че Елизабет II лично е изпратила най-сърдечните и най-топли пожелания към младите родители.

Не се съобщава как е реагирала кралицата на новината, че правнучка й носи нейното галено име. Както Хари и Меган съобщиха „с голяма радост“, те кръстиха дъщеря си Лилибет . Символично е, че принц Филип, който почина преди два месеца, я наречише така в тесен кръг. По този начин това име може да се разглежда по някакъв начин като спомен за покойния принц Филип, който не доживя раждането на американската си правнучка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser