Преминете към основното съдържание

Кралска рецепта за здраве: как Елизабет II поддържа форма по време на карантина

Отговорът е очевиден – много аристократично!

Сега, когато знаем почти всичко за личния живот и за домовете на холивудските знаменитости (как изглежда кухнята им, с колко врати е хладилникът им, какво расте в градината им и колко шезлонга има около басейна), скрит от очите на публиката остава единствено животът под карантина на британския монарх. Но любопитните журналисти все пак успяха да се доберат до някои интересни подробности.

Оказва се, че Елизабет II, която се е самоизолирала в замъка Уиндзор, не губи форма по време на карантината и всеки ден прекарва много време на чист въздух, като не пропуска да поязди. Източници издават, че благодарение на това кралицата се чувства отлично и е в прекрасно настроение. Тя все пак се стреми да не изостава в делата си и всяка седмица провежда разговори по телефона с министър-председателя. И, разбира се, гледа да прекарва възможно най-много време със съпруга си принц Филип, който от известно време има здравословни проблеми. Хора от персонала на замъка разказват, че двамата не са прекарвали толкова дълго време от много години, едва ли не от деня на сватбата им. Истинска кралска идилия.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser