Преминете към основното съдържание

Кралска сватба: Младоженецът и шаферът - принц Хари и принц Уилям

ELLE сравнява образите на двамата принцове в ролята на младоженец и шафер
© getty

Днес на 19 май, цялото внимание на света се е съсредоточило върху сватбата на годината - принц Хари се бракосъчетава за своята избраница - Мегън Маркъл.

На тържествената церемония в параклиса Сейнт Джордж в Уиндзорския замък младоженецът пристигна преди булката, заедно със своя шафер - по-големия си брат, принц Уилям.

Въпреки факта, че принц Хари в момента е в отпуска, заради сватбената си церемония, той все пак избра да носи военна униформа. Преди да влезе в църквата, фотографите хванаха в кадър двамата мъже.

Хари е облечен в черна униформа с бял колан, панталони с алени ивици, шапка и бели ръкавици. По-големият брат на Хари, принц Уилям, който играе ролята на шафера на сватбата, също се появи в черна военна униформа. 

През 2011 г., на сватбата на принц Уилям и Катрин Мидълтън, всичко беше точно обратното. 

© getty

Тогава, принц Уилям предпочете парадната униформа на ирландската гвардия - червена униформа със синя лента на рицар и панталони с ивици.

© getty

Хари, който беше шафер на Уилям, избра морскосиня униформа на капитан-кавалерист, който беше украсен с колан и с медалите - "Златният юбилей" и "Афганистан".

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser