Преминете към основното съдържание

Красива сELLEкция

Какво избра за понеделник главният редактор Мария Георгиева

Моята седмица стартира далеч от офиса и затова селекцията ми днес е подчинена на ваканцията. Казано иначе, лек грим и морски парфюм:

Тен: Perfection Lumiere Velvet на Chanel е идеален за път! Не заема място и има слънцезащитен фактор. Но най-голямото му предимство за мен е деликатният матиращ воал, който създава – за моя тип смесена към суха кожа дори не се нуждая от пудра отгоре, а фондьотенът стои толкова естествено, сякаш не съм слагала нищо на лицето си.

Скули: дискретният блясък, който дава Blush Shourouk от Sephora, е най-доброто решение за морето!

Очи: правилото на ваканцията е „Не прекалявай с грима!“. Молив в приятно зелено от новата колекция на Clarins е абсолютно достатъчен за деня, като тази година модата повелява да има цветна линия на долния клепач. Спиралата за естествен ефект Little Black Primer на Estee Lauder е другото ми бижу! Вечерта обаче ще си поиграя с топлите цветове от колекционерската палитра на Yves Saint Laurent.

Устни: без никакви колебания денят ми започва с Catherine – един от 24-те нови цвята на Rouge Coco на Chanel. Цветът е разкошен, едновременно пастелен и свеж! Освен това много добре хидратира устните.

Парфюмът: тази седмица имам повод да тествам Elie Saab Le Parfum Resort Collection – един приятен морски аромат. Все още му търся подходящата яхта обаче :)

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser