Преминете към основното съдържание

Красива сELLEкция

Във вторник модният редактор Димитрина Иванова пътува за Варшава - това определи нейната селекция от продукти за красота за този ден

Тази седмица ме очаква кратко пътуване. Едни от онези моменти, в които искаш да носиш всичко със себе си, но трябва да се ограничиш до най-необходимото. Но тъй като с дрехите никога не се получава, подхождам рационално с козметиката.

Лицето: Тъй като имам суха и зачервена кожа и никога не се разделям с хидратиращия ми крем. Затова се спрях на Roseliane CC SPF30 крем на Uriage, който съчетава всичко в едно – и хидратация, и защита и коригиране на тена под формата на разтапяща се нежна емулсия. Така не се налага да нося няколко тубички, а само една, и то в много удобно опаковка. Ще послушам и съвета на топгримьора на M.A.C – Балтазар, който наскоро ми сподели, че една дама никога не трябва да се разделя с коректора си. Той ни помага бързо и лесно да освежим грима на лицето, дори и в движение. Двойният коректор на M.A.C е незаменим помощник.

Скулите: През зимата кожата ни е по-бледа и често й липсва блясък, така че ружът на Chanel е като щипка блясък, която не само подчертава скулите, но им придава закачлива руменина.

Очите: Какво да кажа, няма дама, която би могла да се раздели със спиралата си. Може да пропуснете да сложите сенки или молив върху клепача, но не и туша върху миглите, който отваря погледа и той засиява с едно движение със спиралите на AVON.

Устните: Доверявам се на хидратиращото, свежо и лесно за носене червило Rouge Dior Baume. Не само подхранва устните и ги прави меки и чувствени, но и добавя нужданата доза цвят за моментите, когато яркият нюанс на устните е достатъчен, за да изглежда гримът ми изряден.

Ароматът: Точно защото във все още студените дни се нуждаем от топлина, избрах California Reverie, новото творение в Collection Extraordinaire на Van Cleef & Arpels. Той носи полъха на гореща Калифорния и ме обгръща със свежи нотки на масло от мандарина, портокал и нероли.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser