Преминете към основното съдържание

Красива сELLEкция

В средата на седмицата онлайн редакторът Люба Вангелова избира продукти, подходящи за един приятен делови ден в офиса

В средата на седмицата в офиса е динамично. Това е ден на концентрирана работа и ми се иска да го разнообразя с малко цвят. Едновременно се съобразявам и с това да е ведро настроентието ми, но и грима ми да е в тон с офис дрескода. 

Тен: Важно за мен е да се чувствам уверена в излъчването си и избирам качествен CC крем. Харесвам Rosaliac CC крем на La Roche-Posay, който е и с SPF 30. Той покрива много равномерно тена и прикрива всички зачервявания, които може да се появят през деня.

Скули: Лек акцент на скулите придава онази свежест на лицето, която заблуждава околните, че никак не си се уморила. Ружът Lumiere De Jour носи именно този деликатен розов блясък на скулите ми.

Устни: Лек и блестящ нюанс на устните е това, което няма как да пропусна. В офиса винаги съм с деликатен тон гланц Lip Lover от колекцията French Innocence на Lancome.

Мигли: За да съм сигурна, че гримът ми ще е на мястото си цял ден и ще изглежда така, както съм го поставила сутринта, нанасям водоустойчива спирала на Max Factor Masterpiece.

Маникюр: Смел акцент с цвят за офиса мога да си позволя в маникюра. За сряда съм избрала лак SNB с цвят Емилия от пролетно-лятната колекция „Гравитация“.

Вежди: Случвало ми се е, а може би и на вас, в един момент да забележа пропуск в оформянето на веждите си. Да, в най-неподходящия момент, но се случва. Безценен помощник в такава ситуация е пинсетата с вградена светлина на Sephora - не ми трябва прозорец с дневна светлина. 

Парфюм: Уханието е като знак за присъствие – в сряда искам да заявя, че въпреки напрегнатия делник, си оставам женствена и впечатляваща. Няма по-подходящ начин да покажа това от парфюма Chanel 5.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser