Преминете към основното съдържание

КРАСОТА ИЗПРЕВАРИЛА ВРЕМЕТО

Наследството от г-ца Габриел Шанел не се подлага под съмнение. При CHANEL нищо не се прави без да се мисли за жените и за тяхната уникална красота. Днешните жени имат все по-големи и по-големи изисквания и очакват да получат повече лекота, блясък и комфорт. Те очакват по-приятно усещане, но и по-видими резултати от продуктите, на които се доверяват. И CHANEL им ги предоставя с новата линия N°1 DE CHANEL.

Интелигентността на природата е ненадмината и е повлияла на визията на CHANEL за красота от самото начало. Имено тази интелигентност доведе до създаването на N°1 DE CHANEL - ново поколение козметична линия включваща пълна грижа за кожата, грим и ароматен мист. В основата на тази холистична, съобразена с околната среда линия против стареене е екстрактът от червена камелия и неговата уникална ревитализираща сила.

Червената камелия е цвете, различно от всяко друго и е звзедната съставка в N°1 DE CHANEL. Изключително красиво цвете с ревитализираща сила, чиято необикновена енергия му дава дълготрайна младост.

Продуктите в новата линия на CHANEL са формулирани от 97% натурални съставки, от които 76% са извлечени от листата, семената, маслата и дрождите на червена камелия. Емблематичното за CHANEL цвете от отгледано според всички екологични изисквания в собствени градини. Всеки аспект от засаждането на семената до извличането на екстракта е преминал през най-строг контрол за да се гарантира чистотата и качеството на всички вложени в продуктите екстракти.

Основен акцент при N°1 DE CHANEL е поставен върху екологичната отговорност. Капачките на продуктите са създадени от 90% материали на биологична основа, опаковките са от по-светло стъкло, а хартиения етикет е заменен с QR код.

Още по етикети

красота , Chanel
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser