Преминете към основното съдържание

Край! Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат

Ким нае влиятелен адвокат, чиито клиенти са били Анджелина Джоли, Бритни Спиърс и Джони Деп.

New York Post излезе днес в Америка с крещящото заглавие „Ким и Кание се развеждат. Тя го направи ". Многобройни източници на популярното издание съобщават, че за холивудската двойка „раздялата е неизбежна“, а Кардашиян вече е наела звездния бракоразводен адвокат Лора Васер. "Те го пазят в тайна, но го направиха", казва източник на New York Post. "В момента се водят преговори за уреждане на всички подробности."


Ким не носи венчалния си пръстен, а Кание остана в ранчото си в Уайоминг за празниците, вместо да го прекара със семейството си. „Ким убеди Кание да отиде там [до Уайоминг], за да могат да живеят отделно и спокойно да уредят всичко, така че най-накрая да се разделят.".

Дълго време Ким е работеше усилено, за да защити и помогне на Кание да се справи с психичните си проблеми, но сега нещата вече са различни. „Ким много сериозно се е заела да вземе изпити за адвокат. Тя работи усилено и по кампанията си за реформа в системата на затворите. Междувременно Кание обяви, че ще се кандидатира за президент и ще прави други щури неща и на нея просто й омръзна “, продължава вътрешният човек. Друг източник, близък до музиканта, обаче твърди, че Уест е уморен да бъде риалити звезда: „Той не иска да има нищо общо с тях. Шоуто им стана непоносимо за него. "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser