Преминете към основното съдържание

Крис Хемсуърт е татко за пример

Залез, вълни и Тор - какво повече може да искаме?
© Instagram/chrishemsworth

Крис Хемсуърт продължава да радва последователите си със семейни видеоклипове.

Този път публикацията на актьора е свързана с проблемите със замърсяването на океаните.

В описанието към споделеното видео той казва, че най-щастливите моменти от живота му са свързани с окена. Като дете, той често ходил на сърф с баща си и брат си. Сега той прави същото с децата си.


ВЛЕЗТЕ В СЪРЦЕТО НА ОКЕНА


На видеоклипа, който събра повече от 2 милиона преглеждания, едно щастливо семейство се учи на изкуството на балансирането на борда.

 

 

 

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

 

 

Изненадващо, четиригодишните близнаци Саша и Тристан се справят отлично - децата лесно се изкачват на вълната и плуват почти до брега. Очевидно сърфът е в кръвта на австралийците.


СПОРТЪТ СРЕЩУ ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ОКЕАНИТЕ


Хемсуърт призова своите последователи да се грижат за природата и да се опитат да намалят употребата на пластмаса; "Избягвайте да използвате чаши за еднократна употреба и продукти, съдържащи микропластика, носете собствена бутилка за вода и чаша за кафе и не забравяйте да взимате със себе си платнена чанта за пазаруване."

Вижте видеото: 

 

 

 

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

 


НОВИ СПОРТОВЕ ЗА НОВО ТЯЛО: SUP ЙОГА


 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser