Преминете към основното съдържание

Крис Хемсуърт отново ни кара да въздишаме

Подгответе се!
© BOSS

Че Крис Хемсуърт е секси, е безспорен факт, за който няма смисъл да се спори. Но освен красива външност той има и невероятно излъчване, което напълно въплъщава философията за „Мъжа на днешния ден“. Може би знаете, че именно това е и слоганът на ароматите BOSS Bottled, към които сега има и ново попълнение - BOSS Bottled Infinite

В новата рекламна кампания Крис Хемсъурт оставя зад себе си града, за да се върне сред природата. Като истински австралиец, актьорът се чувства наистина свободен на брега на океана, където крачи бос и кара сърф.

„Много ми хареса работата по кампанията за новия BOSS Bottled Infinite. Фокусът е върху бягството от хаоса на градския живот и подновяване на връзката с природата, което винаги е било и е цел в моя живот! Много съм благодарен на целия екип на BOSS и на режисьора на това творческо събитие и се надявам, че то ще се хареса на всички толкова, колкото на мен“, споделя Крис.

Но нека ви покажем и самото видео!

Ароматът се открива със свежи, искрящи връхни нотки мандарина и ябълка, допълнени от щипка канела и градински чай. Топли и ароматни нотки пачули, розмарин и лавандула са миксирани в сърцето. В базата ще усетите пищни акорди маслиново и сандалово дърво, които се развиват изключително хармонично върху кожата. BOSS Bottled Infinite е първият аромат, в който е използвана т.нар. „диамант технология“, с помощта на която, връхните и сърдечните нотки имат много по-голяма трайност върху кожата, а ароматът не се променя с времето. Дизайнът на флакона на BOSS Bottled Infinite запазва класическата си форма, но в дълбок син нюанс с елегантна капачка от тъмен метал.

© BOSS

А сега вижте какво сподели Крис Хемсуърт за себе си и за новия аромат.

Опиши аромата BOSS Bottled Infinite с 3 думи.

Свежест. Уникалност. Океан.

Виждали сме те като бизнесмен, като Тор, как релаксираш на плажа или спортуваш - ти си мъж с много лица. Как лично ти се идентифицираш като „Мъж на днешния ден“ и какви са качествата, които имаш и които според теб представят философията на BOSS?

Родителите ми ме научиха да бъда скромен и да осъзнавам което имам, както и да ценя хората около мен, които ме зареждат с позитивъзъм, но и ми дават много уроци. Мисля, че винаги влизам в нещо ново в живота си с отворено сърце, желание да науча нещо и да работя. 

Можеш ли да ни разкажеш повече за проектите или филмите, които ти предстоят?

Сега съм на прес обиколка за новия филм Отмъстителите: Краят“. След това отивам на обиколка за Мъже в черно 4: Глобална заплаха“, което е нещо като рестарт на оригиналната поредица. Много съм развълнуван за тези проекти. Също така снимах нещо за Netflix миналата година. Все още не съм избрал какво ще правя след това. Ще си почина и ще си дам време да открия следващия проект. А и ще се наслаждавам на това да бъда вкъщи със семейството си.

Разгледайте и галерията ни, за да видите още секси кадри с Крис Хемсуърт от рекламната кампания на BOSS Bottled Infinite.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser