Преминете към основното съдържание

Крис Мартин бил в депресия заради Гуинет Полтроу

Причината е разводът им
Крис и Гуинет на сватбата си
Крис и Гуинет на сватбата си © Instagram

Въпреки че Крис Мартин и Гуинет Полтроу демонстрираха нормални отношения покрай раздялата си, изглежда певецът не е приел толкова леко негативния развой в семейния си живот. Самият той призна, че е бил повече от година в депресия.

"Все още има дни, в които се събуждам в кофти настроение. Вече имам усещането обаче, че намирам начини да се справям със ситуацията", споделя в ново интервю Крис Мартин. От момента, в който двойката обяви раздялата си, певецът предпочиташе да не коментира нищо по въпроса. Досега. 

Британецът откровено определя развода си като "странен", тъй като с Гуинет са се разделили приятелски и поддържат толкова добри отношения, че продължават да ходят заедно на почивки. Не винаги обаче той се е чувствал толкова спокоен. "В подобни ситуации може да подходиш агресивно и да започнеш да обвиняваш. Или да се съхраниш като говориш, разсъждаваш и по този начин се отървеш от негативните емоции", споделя вокалистът на Coldplay. "Прочетох една поема на Руми, която промени всичко за мен. В нея се твърди, че дори да не се чувстваш добре, това е хубаво за самия теб. Отне ми цяла година, докато го разбера. Година на депресия."

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser