Преминете към основното съдържание

Криси Тейген и Джон Леджънд станаха родители

Двойката вече има дъщеря
Криси и Джон
Криси и Джон © Getty images

Моделът Криси Тейген и музикантът Джон Леджънд станаха родители на момиченце, което са нарекли Луна. Малката се е родила на 14 април, като щастливата майка сама обяви новината в социалната мрежа няколко дни по-късно. 

„Тя е тук! Луна Симон Стивънс, толкова много те обичаме! И е поспалива. Много поспалива“, написа Криси, публикувайки снимка на мониторът, който показва теглото и дължината на новороденото. „Нашата нова любов е тук. Луна Симон Стивънс, родена в четвъртък, на 14. Не бихме могли да бъдем по-щастливи“, пък сподели на свой ред гордият татко Джон. 

© Instagram, Мониторът с размерите на бебето Луна

Родителите не пропуснаха да благодарят на феновете си за подкрепата им по време на цялата бременност. Няколко седмици преди да обяви, че е бременна с първото си дете, в ТВ интервю Криси обясни, че й е омръзнало да я питат кога двамата с Джон ще станат родители. Тя даде да се разбере, че има затруднения да зачене и че двамата правят всичко възможно да станат родители. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser