Преминете към основното съдържание

Криси Тейгън и Джон Леджънд планират второ дете

Дългоочакваното попълнение на семейството е планирано за следващата година
Криси Тейгън и Джон Леджънд
Криси Тейгън и Джон Леджънд © getty

ристи Тейген и Джон Легенд не са една от онези двойки, които крият личния си живот от обществото. Особено това се отнася за супермодела, която обича да говори открито за своя опит, независимо дали става дума за проблеми с алкохола в миналото или за критично отношение към собствения си външен вид в настоящето. Също така, двойката никога не е скривала факта, че тяхната дъщеря Луна е родена чрез инвитро. Наскоро в интервю, Криси призна, че с Джон са решили да станат родители за втори път - двойката се готви да се върне в медицинския център, за да премине през необходимата диагностика.

Известно е, че след сватбата си Криси Тийген и Джон Легенд решават да замразят ембриони тъй като дълго време не могат сами да имат дете. След първия неуспешен опит двойката най-накрая има дъщеря, Луна, която се роди преди година и половина. Този път двойката чака момче. Моделът съобщи, на феновете си в Twitter, "Най-вероятно ще имаме момче, защото имаме ембрион от този пол след последната процедура." Ако опитът се окаже неспоплучен, Криси и Джон отново ще прибегнад до замразяване на нови ембриони за раждането на второто дете.

© getty, Криси Тейгън и Джон Леджънд

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser