Преминете към основното съдържание

Криси Тейген изтри Twitter акаунта си и обясни защо го прави

Сбогом социални медии! Сбогом милиони абонати! И това не е психоза, а обмислено решение.

Криси Тейген напусна Twitter. В няколко туита, адресирани до нейните 14 милиона абоната, тя разказа защо е решила да се сбогува с любимия си акаунт. Основната причина: „акаунтът започна да играе повече отрицателна, отколкото положителна роля в живота ми и мисля, че сега е подходящият момент да спра“.

Криси не пропусна да благодари на феновете за подкрепата им: „Повече от 10 години вие сте моят свят. Честно казано, дължа много на това, което създадохме тук. Наистина считам много от вас за мои истински приятели. Но е време да се сбогувам. "

Тейген разказа, че е била „дълбоко травмирана“ от случки в Интернет и никога не се е научила да „блокира негативизма“. „Желанието ми да угаждам на всички и страхът ми да не ядосвам хората ме промениха, станах съвсем различен човек от този, кого вие сте последвали“, продължи съпругата на музиканта Джон Леджънд.

Тейген уточни, че за момента запазва профила си в Instagram, където има 34 милиона абонати.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser