Преминете към основното съдържание

Криси Тейген показа белезите от операциите си и призова да се обичаме

Преди време 35-годишната Криси Тейген разкри, че ще бъде оперирана от ендометриоза. И тъй като моделката открито споделя личния си опит и други подробности от личния си живот с феновете си, тя показа на последователите как изглежда тялото й няколко дни след операцията.

Тейген публикува селфи, в което позира разголена и показва белези по гърдите и следи от разрези в долната част на корема.

„Честит Свети Валентин. Обичайте себе си”, написа тя.

Белезите по гърдите й са от пластична операция, на която звездата се подложи миналата година. А няколко месеца след спонтанния аборт Криси бе оперирана от ендометриоза.

Според Тейген възстановяването е било доста трудно. „Обикновено се чувствам добре след операция. Но не и този път. Целият ми корем беше изтръпнал и ще бъде в това състояние още няколко дни – това прави нещата наистина трудни, а и най-лекото закашляне причинява болка. Но е по-добре от контракциите и болката от самата ендометриоза.”

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser