Преминете към основното съдържание

Криси Тейген радикално промени цвета на косата си

Как мислите, отива ли й?

Преди около седмица Криси Тейгън публикува видео в Instagram с филтър, който придава на косата й лилав оттенък, като написа: "Знам, че това изглежда странно, но наистина искам най-накрая да изглеждам така, както винаги съм мечтала!". И тази публикация можеше да остане незабелязана, ако не беше преминала от раздела за фентъзи в реалност. Преди ден моделът изненада феновете, като сподели поредица от снимки с нов цвят на косата - лилав. Въпреки необичайния избор, трябва да признаем, че Криси изглежда страхотно. От тази промяна най-доволна е дъщерята на модела, която вероятно смята майка си за истинска принцеса.

Всъщност Криси не е боядисала косата си, въпреки че е възможно това да е следващата стъпка. От филтрите на Instagram тя плавно премина към изработена по поръчка перука, която изглежда възможно най-естествена. Автор на „аксесоара“ е звездният стилист @ hair_by_jay1, който често работи с най-голямата фенка на перуките Кайли Дженър.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser