Преминете към основното съдържание

​Криси Тейгън наруши мълчанието, след като загуби бебето си

Съпругата на Джон Леджънд пусна пост в социалните мрежи

Криси Тейгън направи първото си публично изявление след загубата на новородения си син по-рано този месец. В социалните мрежи супермоделът написа: „Мълчим, но сме добре“.

Постът е придружен от думи, които съпругът на Криси, музикантът Джон Леджънд, й посвети по време на реч на музикалните награди Billboard. „Много ви обичам“, добави тя накрая.

На неотдавнашната церемония по раздаване на наградите Billboard Джон изпълни песента Never Break и сподели, че е написал тази песен, защото „Вярвам, че докато вървим по тази земя, ще се държим за ръце в трудни моменти, по време на всеки възход и падение, и заедно ще преминем през всяко изпитание. Дадохме си това обещание на сватбения си ден преди седем години и всяко предизвикателство, пред което се изправяхме, засилваше това обещание. Любовта ни ще остане. Никога няма да се предадем. "

На 1 октомври Тейген сподели, че с Джон са изгубили третото си дете.Криси имаше усложнения през цялата бременност, включително кървене, наложи са да влезе в болница, но лекарите така и не успяха да спасят бебето.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser