Преминете към основното съдържание

Кристен Стюарт още страда за Робърт Патинсън, той е щастливо женен

Актрисата се впусна в лесбо афера с асистентката си
Кристен Стюарт и Никълъс Холт
Кристен Стюарт и Никълъс Холт © Getty Images

Кристен Стюарт рядко коментира личния си живот, още по-малко отношенията си с вече бившата й половинка Робърт Патинсън. Затова и признанието й пред медиите, че продължава да чувства много болка от раздялата с британеца, въпреки че до това се стигна след нейна изневяра, учуди мнозина.

Запитана как се е подготвила за любовната история с колегата й Никълъс Холт в съвместната им нова лента, Кристен разкри, че е използвала емоциите, които продължават да я владеят от две години насам, когато и приключи любовният й роман с Патинсън.

Беше ми много тежко“, призна Стюарт. Снимките на лентата, която двамата с Никълъс заснеха, започнаха през август 2014. Същият месец и Ник се раздели с тогавашното си гадже Дженифър Лоурънс, а както става ясно Кристен е продължавала да страда по Робърт.

Красивата приказка на Роб и Кристен приключи, след като папараци заснеха актрисата да се целува и прегръща с режисьора на лентата с нейно участие "Снежанка и ловецът" - Рупърт Сандърс. Днес медиите на Острова упорито разпространяват слуха, че Патинсън се е оженил тайно за новата си половинка – певицата FKA Twigs. Кристен пък не крие, че се е впуснала в гей връзка с асистентката си.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser