Преминете към основното съдържание

Кристен Стюарт отново има гей връзка

Замина за Париж при новата си любима
Кристен и SoKo
Кристен и SoKo © xposure

Изглежда Кристен Стюарт тотално се е разочаровала от мъжете, тъй като последните й две връзки са с представителки на нежния пол. След раздялата си с Робърт Патинсън, на когото изневери с режисьора Рупърт Сандърс, актрисата все по-често търси интимност от момичета.

Първо Кристен имаше връзка с асистентката си Алиша, с която се раздели заради ангажиментите си и невъзможността да се отдаде изцяло на връзката им. От скоро тя отново е в плен на любовта - този път с певицата SoKo. Макар че досега нито една от тях да не е признавала за отношенията им, по всичко личи, че са двойка. 

Само преди дни SoKo беше забелязана развълнувано да чака някой на летището Шарл де Гол в Париж, като в ръцете си държеше романтичен букет с розови рози. Този жест ясно показва, че Стюарт е доста специална за певицата, нищо, че двете поддържат връзка от разстояние. Самата Кристен също не скри вълнението си и лекичко се усмихна при срещата им, макар че двете с гаджето й побързаха да излязат от аерогарата, за да избегнат по-сериозните сблъсъци с папараците. По-рано този месец SoKo гостува на Кристен в Ел Ей, като двете бяха засечени по време на една от романтичните си разходки. 

Певицата никога не е крила, че е лесбийка, докато Кристен наскоро призна в интервю, че не желае да определя сексуалната си ориентация, тъй като не се влюбва в пола на  човека, а в самия него. 

Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser