Преминете към основното съдържание

Кристен Стюарт прекара най-ужасната си седмица

Актрисата се раздели с гаджето
Кристен и Soko
Кристен и Soko © dailymail

Изминалата седмица със сигурност е предизвикала големи притеснения в Кристен Стюарт, тъй като актрисата се оказа в няколко доста неловки ситуации.

Първата беше на модното събитие Met Gala. Там Кристен Стюарт се оказа гост заедно с ексгаджето си Робърт Патинсън и новата му половинка FKA Twigs. За да бъде ситуацията възможна най-неловка обаче, по червения килим мина и бившият модел Либърти Рос. Тя е бившата съпруга на режисьора Рупърт Сандърс, с когото Кристен беше щракната от папараци да се целува.

Кадрите обиколиха медиите, тъй като по това време Стюарт имаше връзка с Робърт, а Рупърт все още беше щастливо женен за Либърти.

© Getty images, Либърти Рос със съпруга си Джими, Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и FKA Twigs

След като й се наложи да прекара няколко часа на партито с почти всички участници от любовния триъгълник, стана ясно и че новата връзка на настоящата блондинка е претърпяла крах. Само след няколко месеца на открита любов, Кристен и гаджето й - френската певица Soko, се разделиха. Причината за това не е напълно ясна, но според техния приятели има шанс дори в близко бъдеще двете отново да се съберат, тъй като продължават силно да се обичат.

Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser