Преминете към основното съдържание

Кристен Стюарт проговори за сексуалността си - гей ли е или хетеро

След раздялата с Робърт Патинсън, актрисата се радва на любовта с асистентката си
Кристен Стюарт и Алиша
Кристен Стюарт и Алиша © Splash

Кристен Стюарт определено не е сред най-комуникативните холивудски актриси, особено когато става въпрос за личния й живот.

Затова и откровенията й пред американско списание за сексуалните й предпочитания, буквално взривиха мрежата и интервюто й се оказа едно от най-търсените и коментирани в интернет, макар че ще излезе в пълния си вариант едва през септември.

Причината да предизвика такъв голям интерес е фактът, че Кристен се раздели с един от тийн любимците - Робърт Патинсън, след изневярата й с режисьора Рупърт Сандърс. След като двойката сложи край на връзката си, днес Кристен отново е в плен на любовта, но не с друг свой колега, а с асистентката си Алиша. Това безспорно предизвика много коментари, особено и след като майка й обяви, че знае за връзката на щерка си и няма нищо против любовта им.

„Ако човек наистина иска да определи своята сексуалност и да влезе в някакви рамки, който да го определя, да го направи. Но аз съм актриса и живея в един двойнствен свят, който много ми харесва. Не мисля, че би било добре да декларирам своята сексуалност и да се разкривам. Докато не реша да основа фондация или да дам перспектива или мнение, което да е важно за околните, няма да направя подбно нещо. Аз съм просто едно хлапе, което прави филми", споделя Кристен Стюарт в интервюто.

Тя допълва и че след три или четири години ще има много повече хора, които не смятат за необходимо да знаят дали някой е гей или хетеросексуален.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser