Преминете към основното съдържание

Кристен Стюарт се сгоди за приятелката си Дилън Майер

Изглежда, че скоро ни очаква още една звездна сватба.

Днес стана известно, че Кристен Стюарт е сгодена за любимата си Дилън Майер. Момичетата се срещат от две години, а преди година Кристен сподели, че е готова да формализира връзката официално. Сега самата актриса обяви годежа си по време на радиопредаване:

„Ще се оженим, непременно ще го направим. Исках да ми направят предложение, така че формулирах тази молба много ясно и тя се справи чудесно с нея. Ще се оженим, да.”, каза Стюарт в шоуто на Хауърд Стърн на SiriusXM.

В интервюто Стюарт сподели, че за първи път е срещнала Дилън преди осем години, но след това пътищата им се разделят. Момичетата се срещат отново на парти шест години по-късно и Кристен, според думите й, веднага разбира, че Дилън е нейната съдба. Две седмици след това Кристен признава любовта си към нея.

„Няма нищо по-хубаво от това да сме сигурни в нещо, защото всъщност не знаем нищо. И единственото нещо, в което можеш да бъдеш сигурен е, че обичаш някого”, разказа актрисата за връзката си с Дилън.

Преди това Стюарт излизаше с модела Стела Максуел. Тя също така имаше връзка с Робърт Патинсън, с когото участва във филмовата сага „Здрач“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser