Преминете към основното съдържание

Кристиано Роналдо и Джорджина очакват близнаци

Футболистът сподели добрата новина в своя Instagram профил като публикува нова снимка с Джорджина: на нея той държи в ръцете си снимки от ултразвук.

„Радвам се да ви съобщя, че очакваме близнаци. Сърцата ни са пълни с любов - нямаме търпение да ви посрещнем”, написа Кристиано.

Така Роналдо потвърди слуховете, които се появиха в медиите само ден преди това. Според публикациите моделът вече е в 12-та седмица от бременността.

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо, които са заедно вече пет години, отглеждат четири деца - 11-годишния Кристиано-младши, името на чиято майка футболистът не разкрива, четиригодишните близнаци Ева и Матео, родени от сурогатна майка, и общата си тригодишна дъщеря Алана. Родригес обича децата на гаджето си и ги възпитава като свои, като прекарва цялото си свободно време с тях.

Преди година Джорджина призна в интервю, че би искала отново да стане майка.

Въпреки че са заедно доста отдавна, Роналдо и Джорджина не бързат да се оженят. Преди време футболистът подари пръстен на любимата си и двамата вече са сгодени, но сватба така и няма. Джорджина явно не е особено доволна от това - в риалити шоу за живота си тя призна, че би искала да се омъжи и изрази надежда, че това ще се случи. Роналдо потвърди намеренията си и заяви, че също би искал да има сватба.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser