Преминете към основното съдържание

Кристиано Роналдо има сериозен проблем в новото си имение

В момента футболистът е в търсене на топ готвач.

Въпреки че вече е в Саудитска Арабия, Кристиано Роналдо все още се грижи за имотите си в Европа и изисква максимален комфорт за семейството и себе си в новия си дом на португалската Ривиера, за който плати 20 милиона долара и все още е в строеж.

Кристиано винаги е разчитал на лични готвачи, които да се грижат храната на семейството му да е възможно най-здрависловна и перфектно приготвена.

Изглежда обаче, че португалският нападател е изправен пред няколко проблема в това отношение. Както съобщава Correio da Manha, бившата звезда на Манчестър Юнайтед все още търси личен готвач, който да се грижи за кулинарните нужди на семейството.

Този човек ще живее със семейството и ще печели около 5500 долара на месец, но за момента Роналдо не успява да намери готвач, който да отговаря на изискванията му.

Роналдо е известен с манията си да спазва стриктен режим на хранене си и иска новият готвач да бъде специалист в ястия, базирани на риба, морски дарове, а също и суши.

Семейството му много обича суши и Роналдо иска приготвянето на тези ястия да е отлично.

Друго изискване е готвачът да е експерт по приготвянето на пици. Въпреки че не е много здравословно ястие за елитен спортист, това е една от малкото прищявки, на които Роналдо се наслаждава веднъж седмично.

Новият готвач няма да плаща наем, тъй като ще живее в имота на Роналдо, нито пък трябва да купува продуктите за приготвяне на ястията, тъй като за тази цел има специален доставчик.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser