Преминете към основното съдържание

Кристиано Роналдо показа секси тяло в Ибиса

Футболистът се натиска с брюнетка на луксозна яхта
Секси брюнетка не се отлепи от Кристиано
Секси брюнетка не се отлепи от Кристиано © xposure

Кристиано Роналдо използва последните дни преди началото на Евро 2016 г., за да разпусне край морския бряг. Португалецът и негови приятели наеха луксозна яхта и се насочиха към най-веселия испански остров - Ибиса. Там Кристиано събра погледите на плажуващи и папараци не само с уникалното си секси тяло, но и с факта, че съвсем открито се сваляше със сексапилна брюнетка.

Футболистът и непознатото момиче бяха щракнати да се прегръщат на яхтата пред погледите на аверите на Роналдо. Не след дълго двойката се насочи към леглото разположено на палубата, където нещата още повече се разгорещиха.

© Splash, Кристиано се натиска с брюнетката

След като компанията прекара няколко часа на яхтата, се насочи към плажа, където флиртът между футболистът и дамата му продължиха с очевадната свалка помежду си.

След раздялата си с модела Ирина Шейк, Кристиано не се е появявал официално с ново гадже. Името му обаче беше свързвано с всякакви знайни и незнайни момичета, но нито една не успя да подкрепи с доказателства твърденията, че е имала вземане-даване със секси футболиста.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser