Преминете към основното съдържание

Кристина Агилера със специален трибют в чест на Уитни Хюстън

По време на церемонията, на която ще бъдат връчени Американските музикални награди за 2017, Агилера е подготвила специална творческа проява, която ще отбележи 25-тата годишнина от излизането на филма "Бодигард", в който участва покойната музикална звезда

Остават броени дни до връчването на Американските музикални награди за 2017. На 19 ноември събитието ще бъде белязано и със специалният трибют, който е подготвила Кристина Агилера.

Звездата ще изпълни популярни песни на покойната Уитни Хюстън, като по този начин ще се отбележат и 25 години от излизането на филма "Бодигард", в който покойната звезда играе главна роля.

Агилера ще изпълни емблематичните песни от саундтрака на лентата, в която e включен и култовия хит "I Will Aways Love You" направил певицата световно известна.

Кристина не крие, че Уитни е нейният идол и никога няма да забрави нейното отношение при първите ѝ стъпки в музикалния бизнес. Хюстън от своя страна не веднъж е споменавала в интервюта, че според нея Кристина Агилера е един от най-добрите гласове на новото поколение.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser