Преминете към основното съдържание

Къс топ за предизвикателна визия! С какво да го комбинираме?

Ще приковете всички погледи върху себе си!

Бела Хадид/ Getty Images

Късият топ е тренди находка тази зима! Предизвикателен и стилен! Важно е да помислим много добре с какво ще го комбинираме, за да не прекалим с екстравагантността. Подготвили сме ви няколко вдъхновяващи идеи от модния подиум.

Ben Taverniti показва два стайлинга с къс топ. Първият е комбиниран с кариран костюм и червени ботуши. Нека ви припомним, че карето е сред топ трендовете на сезона!

Ben Taverniti / IMaxTreе

Втората визия на Ben Taverniti е сътворена с много стил. Късият топ е съчетан с дънков панталон с висока талия и сини ботуши на висок ток.


Ben Taverniti / IMaxTreе

Бял топ & черен панталон е класическа комбинация, която нямаше как да пропуснем. Authentique прибавя към тоалета дълго цветно сако и за ефект – елегантни обувки.


Authentique / IMaxTree

Да не забравяме и алтернативата на панталона, а именно секси полата, която е сред любимите ни модни находки в личните ни колекции. 113 Maison ни дава интересна спортно-елегантна идея, която може да развихри въображението. Отворете гардероба си и пробвайте различни комбинации!

113 Maison / IMaxTree

Зима без каре не може!

Галерия

Зима без каре не може!

Снимки: IMaxTree

От любов към денима: най-доброто от модния подиум тази зима

Вижте повече

От любов към денима: най-доброто от модния подиум тази зима

Най-добрият избор за всекидневието ни!

Ботушите с висок ток – актуални за зима 2020

Вижте повече

Ботушите с висок ток – актуални за зима 2020

Топлите обувки са важна част от стайлинга ни през зимните месеци!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser