Преминете към основното съдържание

Късите панталони се превърнаха в най-добрия приятел на сакото ни

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Тази пролет късите панталони, които смятахме за обикновето ежедневно облекло се превърнаха в най-добрият приятел на сакото ни, а комбинацията от двете модни находки сътвори оригинален стайлинг, привличащ вниманието. Съчетанието им е тренди и изглежда много елегантно и стилно. Вие бихте ли експериментирали с подобен предизвикателен тоалет в офиса?

Температурите започнаха да се покачват бавно и за това сега сме на къса вълна. Сакото е универсална фешън придобивка, която си подхожда с почти всичко. Като започнем от дънки, класически прави панталони, поли, гащеризони и стигнем до късите панталонки, за които говорим.

В галерията ни ще намерите визиите на Chanel, Dolce&Gabbana, Etro, Fendi, Ferretti, Max Mara, Moschino и Valentino, които подбрахме от колекциите им за пролет-лято 2020. Те със сигурност ще ви вдъхновят и ще ви накарат да пробвате различни комбинации, дори и вкъщи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser