Преминете към основното съдържание

Куче: ще бъдете спонтанни

В Годината на Петела ви очакват ви по-скоро мимолетни авантюри.
Куче: защита от Луната
Куче: защита от Луната

1922; 1934; 1946; 1958; 1970; 1982; 1994; 2006

Родените под знака на Кучето са симпатични и интелигентни хора. Много предпазливи във всичко, което правят, те са хора на баланса. Рядко можете да ги видите да изпадат в крайности. Те са хора на честта, но понякога могат да бъдат твърде ревниви и това ги прави не много лесни спътници в живота. Търсят сигурност и спокойствие в човека, с когото живеят.

Ако сте родените под знака на Кучето, 2017 ви е подготвила много изненади, за които трябва да се подготвите. Макар да не обичате да взимате светкавично решения, може да ви се наложи да бъдете по-спонтанни от желаното. В личен план всичко е хармонично, без особени промени за хората в сериозна връзка. Ако сте сами, не очаквайте любовта на живота ви да се появи през Годината на Петела, очакват ви по-скоро мимолетни авантюри. В професионален план може да има неприятни емоции, към които трябва да се отнесете с необходимото спокойствие.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser