Преминете към основното съдържание

Къде почиват дизайнерите: Валентино Гаравани

Великият дизайнер обича да кара ски в швейцарския курорт Гщаад

След като през 2008 г. се пенсионира от управлението на марката, която създаде, Валенитно Гаравани се отдава на страстта си към ските.

По-голямата част от зимата той прекарва в швейцарския курорт Гщаад, забавлявайки се със звездни си приятели в своя ваканционен дом – Chalet Giferhorn.

Между спусканията по заснежените писти, модната легенда и партньорът му Джанкарло Джамети могат да бъдат забелязани в Gstaad Palace Hotel – каменен замък, разположен над улицата с бутиците. Там почиващите използват платинените си карти, за да си купят фина бижутерия, съвременно изкуство и дизайнерски дрехи. З

а да се сгреете в хладното време, отидете в La Petit Chalet в Le Grand Bellevue, където се сервира традиционното за Швейцария сирене раклет във фондю. А за още по-топло посрещане, качете се на балон с горещ въздух и разгледайте приказния пейзаж отвисоко.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser