Преминете към основното съдържание

Къде ви очаква най-вълнуващия ден на влюбените в София?

Идеалната дестинация за споделено удоволствие

Влюбени сте! Романтиката е част от всеки ваш ден. Но за деня на влюбените искате още по-вълшебни емоции и изживявания. Но все още не сте решили как и къде да го изкарате? Имаме две вълнуващи предложения за вас!

В комплекс „Макси София“ отново са готови да ви затрупат с лукс и очарование. Срещу 125 лв. с половинката ви ще се чувствате най-глезената и обожавана двойка – трябва само да изберете пакет „СВЕТИ ВАЛЕНТИН ЗА ДВАМА“. Така заедно с партньора ви ще се насладите на нежна парафинова терапия за ръце и релаксираща ароматерапия със свещи. Но това не е всичко – ще можете свободно да използвате цялата водна част на популярния комплекс.

А, ако въпреки това изкусително предложение ви се струва, че ви се иска още нещо, то тогава за вас е специалният „ДЕЛУКС ПАКЕТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН ЗА ДВАМА“! С него ще си подарите не само часове на пълен релакс, но и още разточителни дози красота и здраве. На цена от 150 лв. Двамата ще се насладите на парафинова терапия за ръце и крака, ще използвате водната част без ограничение и ще имате избор между кехлибарена и карамелена терапия за двама.

Да, изкушение сте! Дори и да имате други планове за 14-ти февруари, офертата е валидна от 8-ми до 16-ти февруари 2016 г.! За резервации: +359 2 892 00 33.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser