Преминете към основното съдържание

Към екзотичните изпълнени с цвят източни дестинации с Tommy Hilfiger

Привлечени сме от неповторимия колорит на Азия и различните култури
© iStock, ImaxTree

Обичаме изкуството, обичаме живописта, но още повече обичаме живописните далечни кътчета. Там, където си заслужава да отидеш поне веднъж в живота, защото всеки миг ще е ново и спиращо дъха преживяване. И понеже сме наясно с модата, ще се подготвим достойно за нашето бленувано пътешествие до Тайланд.

В графата ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ МОДНИ ПАРТНЬОРИ в нашия план вече сме сложили няколко изключително женствени находки от колекциите на Tommy Hilfiger. Онези, които подчертават всяка женствена извивка и носят усещане за свобода, лекота и са в неповторим колорит.

Няма как да пренебрегнем островите с тюркоазени води и фин пясък, няколкочасовата обиколка с лодка или да се отдадем на ласките на слънчевите лъчи и шума на вълните. Ще го направим, залагайки на яркия чар на жълтото и зеленото от колекцията TOMMYXZENDAYA!

Рокля и бански TOMMYXZENDAYA, чанта очила и сандали Tommy Hilfiger

Страната е изпълнена с културни забележителности, които заслужават да се видят. Приказни мраморни дворци с богата пластична орнаментика и искрящо злато, нашепващи отдавна забравени истории за любов, страст и безпощадни битки. Тук, където всеки детайл е пиршество за очите, отново сме в компанията на любимия ни Tommy Hilfiger, защото всяко кътче от света може да е модна сцена, по която да пристъпваме достойно.

Рокли и сандали на ток TOMMYXZENDAYA, чанта очила и равни сандали Tommy Hilfiger

Открийте в галерията още модни партньори за лятото, независимо от географската точка на вашето пътешествие.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser