Преминете към основното съдържание

Кърмещ модел дефилира на ревюто на Sports Illustrated

Това се случи по време на Седмицата на плажната мода в Маями
Mоделът Мара Мартин и нейната рожба
Mоделът Мара Мартин и нейната рожба © IMaxTree

Насочваме поглед към Америка и по-точно към една от най-горещите точки на континента - Маями, където в момента тече Седмицата на плажната мода и представянето на тенденциите при банските костюми за сезон пролет-лято 2019. Именно тук сме свикнали да виждаме невероятно секси модели, с перфектни тела и страхотен загар на кожата, но едно ревю разби това клише и показа на всички, че за да носиш модерен бански не е нужно да имаш тяло на супермодел! 

В тазгодишното ревю на Sports Illustrated дефилираха момичета с различни от общоприетите норми за модел фигури. 

Но най-голямо впечатление направи моделът Мара Мартин, която се разходи по подиума, докато кърмеше своята рожба. Бебето "дефилира" с памперс и специални шумоизолиращи наушници.

Итересен факт е, че редакторката на изданието споделя, че излизането на Мара с нейното дете на подиума е съвсем случайно. Минути преди да започне ревюто тя видяла моделката, че кърми своята дъщеричка и съвсем спонтанно и предложила да излезне с нея на подиума. Мара приела идеята на драго сърце и така петмесечната ѝ дъщеря се озовала под светлината на прожекторите, докато майка ѝ я храни. 

Sports Illustrated, пролет-лято 2019

Галерия

Sports Illustrated, пролет-лято 2019

Снимки: IMaxTree

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser