Преминете към основното съдържание

Къщата на здравата кожа

Вижте къде от днес до 20 юни може да проверите

Информиран избор за продуктите и цялостната грижа за кожата – именно това може да получи всеки, който посети Къщата на BIODERMA в София от днес до 20 юни. Уникалният за България проект е се намира в центъра на града и провокира интереса на хора от всички възрасти. Акцентите върху красотата и здравето са няколко:

1. Огромен интерес предизвиква “стаята” за компютърна диагностика, в която специален апарат прави анализ и 3D визуализация* на всички недостатъци на кожата - увреждания от слънцето, пигментация, общо състояние на релефа, разширени пори и други проблемни зони.

2. В “хола” на Къщата на BIODERMA има специален тестер бар, където посетителите имат възможност да изпробват най-новата серия слънцезащитни продукти Photoderm Max Aquafluidе и да се консултират с експертите на BIODERMA за правилните грижи за техния тип кожа.

3. Като всеки истински дом и в Къщата на BIODERMA има обособена “детска” стая, където най-малките посетители в поредица от забавни образователни игри ще научат как да превърнат слънцето в приятел, като дадат и възможност на своите майки да се насладят на лично време, посветено на красивата и здрава кожа.

Къщата на BIODERMA се намира в София на площад "Батенберг" срещу Национална художествена галерия в Градската градина. Очакваме ви всеки ден от 17 до 20 юни от 10.30 до 19.30 ч!

*Услугата компютърна диагностика на кожата ще се извършва след предварително записан час на място в Къщата на BIODERMA, до изчерпване на часовете в графика.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser