Преминете към основното съдържание

Lady in black: 50-годишната Хали Бери в корсет и минипола

Докато в живота си Хали Бери се пази от любопитни погледи, вярвайки, че прекаленото внимание не е най-доброто, което може да се случи на децата й, в публичните си изяви редовно радва очите на публиката. Поредната възможност за това беше по време...
© Splashnews

Докато в живота си Хали Бери се пази от любопитни погледи, вярвайки, че прекаленото внимание не е най-доброто, което може да се случи на децата й, в публичните си изяви редовно радва очите на публиката.

Поредната възможност за това беше по време събитие в магазин Saks Fifth Avenue в Бевърли Хилз в рамките на благотворителната инициатива Key To The Cure, чиято посланичка е актрисата. По време на пресконференцията холивудската звезда показа, че макар и на 50, не отстъпва с великолепната си фигура на много от по-младите си колежки. Хали бе избрала дантелена рокля с корсет и минипола, демонстриращи сексапилните й форми.

© Splashnews

Освен красива фигура, Хали Бери има и добро сърце. Международната благотворителна кампания Key To The Cure („Ключ към здравето“), която представлява тя, е посветена на жените, които са болни от рак на гърдата. Тя има за цел да набира средства, които се разпределят към други организации за борба с тази болест.

Автор Люба Вангелова  

Още по етикети

новини , звезди
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser