Преминете към основното съдържание

Лаис Рибейро показа тазгодишният Fantasy Bra на Victoria's Secret

"Пазех тази тайна дълго време и сега за мен е чест да съобщя, че ще нося "Фантастичния сутиен", заяви бразилската красавица, представяйки великолепното творение на стойност 2 милиона долара
© Getty

Преди броени часове стана ясно коя ще бъде щастливката, която тази година ще представи най-скъпия сутиен на Victoria's Secret в Шанхай. Красивата бразилка Лаис Рибейро ще дефилира като "ангел" за шести пореден път, но за първи път ще носи "Фантастичния сутиен".

"Никога не съм плакала толкова през живота си, както когато ми съобщиха, че ще нося "Фантастичния сутиен". Бях изключително развълнувана. Първоначално не можах да повярвам, когато ми казаха. Беше прекрасно. Кой не мечтае да носи "Фантастичния сутиен". За мен е чест да се наредя сред Жизел Бюндхен, Кандис Суанпул, Адриана Лима и всички топ модели, които са дефилирали с него в миналото", сподели красивата манекенка.

© Getty

Сутиенът "Champagne Nights" с тегло над 600 карата е изработен от бижутерската компания "Муауад" . Творението представлява сложна плетеница от златни листа със свързваща презрамките огърлица, осеяни с диаманти, жълти сапфири и сини топази. Изработката на "Фантастичния сутиен", обсипан с близо 6000 скъпоценни камъни, е отнела 350 часа.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser