Преминете към основното съдържание

Лана Дел Рей се омъжва за мъж от сайт за запознанства

Кой е избраникът на звездата?

Основната светска новина в западната преса е, че очакваме сватба на две творчески сърца. Дел Рей е сгодена! При участието си в телевизионно шоу тя беше забелязана да носи годежен пръстен с огромен диамант. Кой е избраникът на певицата?

Бъдещият съпруг на Лана е Клейтън Джонсън, бивш певец в кавър групата the Johnsons, която е създал с братята си. 25-годишната Дел Рей и 31-годишният Джонсън се срещат в приложение за запознанства и започват да се срещат през август миналата година. Оттогава те публикуваха трогателни любовни снимки в своите Instagram профили, правейки връзката си официална и публична. Изглежда събитията се развиват бързо.

Музикалната кариера на бъдещия съпруг на суперзвездата не е толкова успешна, колкото тази на любимата му, но въпреки това Клейтън показва добри резултати. Най-популярният видеоклип с кавър на песен от Риана, Пол Маккартни и Кание Уест, FourFiveSeconds, има 1,5 милиона гледания. Любопитно е, че песните на Дел Рей не се появяват в репертоара на Джонсън.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser