Преминете към основното съдържание

Лара Фабиан с юбилеен концерт в България

Певицата ще изпълни едни от най-обичаните ѝ хитове

Притежателката на нестандартното лирично сопрано, чаровната Лара Фабиан е позната по цял свят. Френскоговорящата певица пише текстовете и изпълнява само онова, което резонира в душата ѝ. Песните ѝ са поразителни със своята чистота и искреност, а самата Лара многократно признава, че най-важното в творчеството ѝ е това, което се ражда в сърцето.

Милионите ѝ фенове споделят нейното мнение. Певицата лесно събира огромни зали и на всичките ѝ концерти идва момент, в който публиката пее в унисон с нея. Всеки път тя реагира на това с изненада, наслада и сълзи от щастие.

След месец, тя ще посети ѝ България, като юбилейният ѝ концерт е част от световното ѝ турне "50". То ще започна тази година и ще продължи през 2020. По време на обиколката, Лара Фабиан ще изпълни едни от най-обичаните си хитове като Je T’aime, Je suis Malade и Adagio, както и песни от новият албум “Papillon”.

Papillon” е четиринайстият студиен албум на певицата и десетият на френски език. Световноизвестната изпълнителка сподели първият едноименен сингъл от албума през октомври 2018, а видеото към песента събра над 1 милион гледания само за няколко седмици.

Концертът на Лара Фабиан ще бъде изцяло със седящи места. Капацитетът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 6 000 души.

Още по етикети

концерт , лара фабиан
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser