Преминете към основното съдържание

LAST MINUTE: Преобразяване за новогодишната нощ

Изберете ярки силуети, бляскави елементи и наситени цветове
© iStock/ PR

В забързаното ежедневие, модерната жена трудно успява да намери време за себе си. Сигурни сме, че много от вас все още не са избрали тоалет за новогодишната нощ. Затова ви предлагаме няколко last minute предложения и съвети за перфектен новогодишен стайлинг. Дори не е нужно да губите време по магазините. Днес всичко е достъпно в онлайн сайтовете за мода, просто можете да се поровите в интернет и да намерите тоалета си.

Трябва ви малко блясък, коктейлна чантичка и елегантни обувки. Малко блясък ли? Извинявайте!... Трябва ви много блясък - въоръжете се с брокати, пайети или поне с лачени обувки. Смело уловете светлините, тъй като място за излишна стеснителност няма. Всички нюанси на сребристото и златистото хармонират с огромна палитра цветове. Но внимавайте! Изберете само един пищен елемент в аутфита ви - рокля или пола с пайети, проблясващ топ или блейзър.

Разгледайте галерията ни от снимки, в която ще откриете страхотни бляскави предложения за новогодишната нощ:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser