Преминете към основното съдържание

Лейди Гага – 24 карата женственост

Роди ли се звезда, по класическите канони на Холивуд?
© Getty

Стефани Джоан Анджелина Джерманота, или позната с артистичния си псевдоними Лейди Гага, е известна със склонността към провокации. Но напоследък стилът и на обличане претърпя доста сериозна промяна.

Звездата все още привлича внимание, но не с роклята си от месо. Далеч по-женствените и визии не остават незабелязани. Пестелива гама, изваяни силуети и много женственост. Дали това не е затишие пред буря? Ще избухне ли на предстоящите награди Оскар, или ще продължи тази стилистична линия? Залагам на второто, най-малко, защото в момента е под светлините заради римейка на филма от 1937 г. „Роди се звезда“, който вече има няколко престижни награди.

Дали поредната версия ще грабне и Оскар, и дали той ще е в ръцете на Лейди Гага, ще разберем на 25-ти февруари, както и какво ще избере певицата и актриса за появата си на червения килим.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser