Преминете към основното съдържание

Лейди Гага полетя на Super Bowl 2017

Тя заложи на смайващо шоу, перфектен стайлинг и пеене на живо
© Getty

Безспорно едно от най-очакваните събития за годината е финала на американското първенство по футбол - Super Bowl. Освен всички почитатели на обичаната игра, вчера се събраха и стотици фенове на една от най-обичаните световни звезди - Лейди Гага. Именно тя имаше честта да пее на финала на Super Bowl 2017.

13 минутният й перформънс спря буквално дъха на всички фенове на стадиона в Хюстън. По традиция шоуто се състоя в паузата между двете полувремена на мача. Гага даде старт на шоуто си от покрива на стадиона, а зад нея, над 200 дрона в небето проектираха знамето на Америка. След това звездата буквално скочи и полетя към сцената си, като през цялото време пееше на живо. Важно е да отбележим, че освен перфектният спектакъл, който певицата направи, тя все пак остава встрани от политика, въпреки ситуацията, в която се намира САЩ. Но това не значи, че Гага остана кротка и мирна. Тя изпя химна на гей общността именно в Тексас - един от консервативните щати, където гей хората не са на почит.

© Getty

Характерна с екстравагантни и скандални тоалети, противно на всички очаквания този път суперзвездата заложи на доста обрана визия. Тя бе дело на дизайнерката и нейна приятелка Донатела Версаче, която присъства на шоуто през изминалата нощ. В социалните мрежи Донатела сподели, че не може да опише с думи атмоферата на стадиона и лично тя се е забавлявала много. 

© Instagram

Вижте и част от шоуто, което Гага направи през изминалата нощ:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser