Преминете към основното съдържание

Лени Кравиц идва в България!

Това ще е вторият му концерт у нас
© "СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС"/LIVE NATION

Всички помним първия концерт на Лени Кравиц у нас през 2008 г. Сега всички фенове на легендарния изпълнител могат да очакват датата 4 май 2019 г. с нетърпение, защото тогава звездата ще изнесе втория си концерт у нас. Предполагаме, че зала "Арена Армеец", където ще бъде музикалното шоу, няма да може да събере феновете на Лени Кравиц, затова ви препоръчваме да се снабдите с билети още от сега.


ЛЕНИ КРАВИЦ ИЛИЗА С МОДЕЛ НА VICTORIA'S SECRET


Концертът на звездата в София е част от световното му турне и на него той ще представи песните от последния си албум Raise Vibration, който излезе в началото на месеца. Кравиц остава верен на стила си, а звученето на албума е изключително характерно. Самият той казва: „Искам да предам своето послание за единност. Още от Let Love Rule до Raise Vibration искам музиката да мотивира и вдъхновява!“. С подкрепата на дългогодишния си приятел и сътрудник, китаристът Крейг Рос, който също участва в създаването на албума, Лени Кравиц сам продуцира и изпълнява всичко - от китара, бас, барабани и пиано до бонго, камбанки, клавишни инструменти и синтезатори, ситар и калимба.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser