Преминете към основното съдържание

Лени Кравиц излиза с модел на Victoria's Secret

Певецът беше забелязан с новата си изгора
© getty

Вчера папараците хванаха в кадър Лени Кравица за първи път с новата му приятелка. 53-годишният певец се среща с 30-годишният бразилски модел на Victoria's Secret Барбара Фиалто.

В снимките се вижда музикантът в компанията на новата си любов, които се разхождат из Маями. Двойката не се стеснява да покаже чувствата си пред фотографите. Те свободно се държат за ръце и си разменят целувки.

© getty

Не толкова отдавна Кравиц говори за личния си живот в интервю: "Не съм излизал на среща с никого от месеци. И ще продължа да бъда сам. Имам нужда от специален човек, близък дух, бъдеща съпруга." Може би Барбара е тази жена, която Лени искаше да види до себе си?

© getty

Певецът и новото му момиче изглеждат чудесно заедно - и двамата с кожени панталони. Кравиц избра дънкова риза и черно сако за разходката, а приятелката му - черен пуловер и леопардово палто.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser