Преминете към основното съдържание

Лео ди Каприо напуска всичките си приятелки преди 25-ия им рожден ден

Актьорът стриктно се прдържа към това свое правило. Единственото изключение е Камила Мороне, на която даде още два месеца след заветните 25. Преди дни двамата се разделиха.

Леонардо ди Каприо винаги е бил известен с това, че е имал връзки с много красавици, като нито една от тях не е била на възраст над 25 години.

Ето изчерпателен списък на бившите му партньорки:

Бриджит Хол - първата му любов

Моделите винаги са били негова слабост. Запознават се през 1994 г., когато тя е на 17 - с три години по-млада от Ди Каприо. Двамата са заедно една година.

Наоми Кембъл, единствената по-възрастна от него

Година по-късно, през 1995 г., Лео си харесва момиче с четири години по-голямо от него, топмодела Наоми Кембъл. Двамата се разделят едва година по-късно, когато тя е на 24 години.

Кристен Занг, Хелена Кристенсен, Амбър Валета и Ева Херцигова, между 1996 и 1998 г.

От 1996 до 1998 г. Ди Каприо няма постоянна партньорка, а в списъкът му със завоевания влизат няколко красавици. Никоя от тях не е на повече от 25 години, а моделът Кристен Занг споделя, че актьорът я е напуснал, защото била "твърде инфантилна" за него.

Жизел Бюндхен

През 2000 г. Лео успя да намери известна стабилност с Жизел Бюндхен, с която прекара малко повече от четири години. Въпреки слуховете, че двамата планират нещо по-сериозно, до годеж така и не се стигна.

Бар Рафаели, шест години нестабилност

След Бюндхен Лео започна да се среща с 10 години по-младата от него Бар Рафаели, а връзката им продължи цели шест години. През това време те се разделяха и събираха няколко пъти, като междувременно актьорът имаше авантюра и с друга красавица - Ан Вялицина.

Следващите в списъка с приятелки на Ди Каприо:

Блейк Лайвли, 23

Ерин Хедъртън, 22

Тони Гарн, 20

Кели Рорбах, 25

Нина Агдал, 24 г

Лорена Рей, 23 г


Камила Мороне - последната

Ди Каприо и Камила Мороне решиха да сложат край на петгодишната си връзка само два месеца след като красавицата навърши 25. Камила е дъщеря на актрисата Лусила Полак, която беше партньорка на Ал Пачино повече от десетилетие.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser