Преминете към основното съдържание

Леонардо Ди Каприо не се спира, отново е на лов за жени

Само преди дни актьорът се появи с новото си гадже
Леонардо в Кан
Леонардо в Кан

Колкото и да им се иска на красавиците, които излизат с Леонардо Ди Каприо, да укротят нагона му и да му сложат юзди, няма никакви признаци това да се случи скоро. Актьорът, който тази година най-накрая взе първия си Оскар, определено не се е забързал да слага край на ергенския си живот и продължава да сменя гаджетата като носни кърпички. 

Само преди няколко дни Лео публично се появи с последната си приятелка - полския модел Елза Кавалец. Двамата бяха щракнати от папараци на разходка, а в края на срещата дори хапнаха заедно с някои от близките приятели на Ди Каприо. 

Леонардо и Джорджия

Поведението на Лео със сигурност е показало на модела, че тя не му е безразлична. Но това не означава, че красавицата е успяла да го накара да не се заглежда по останалите й колежки, които са му слабост и които постоянно се сменят в леглото му. 

Буквално в деня, в който Ди Каприо пристигна на фестивала в Кан, той беше щракнат да се забавлява с друга секси манекенка в един от популярните нощни клубове. Актьорът видимо сваля модела на Victoria's Secret Джорджия Фаулър, която е и бивше гадже на Хари Стайлс от One Direction. От снимките им си личи, че двамата са се харесали, като брюнетката не спира да гали и прегръща актьора, докато той я загражда на претъпкания дансинг. 

© Splash, Лео и Елза

Надяваме се, че красавицата е наясно, че отношенията й с Лео ще бъдат краткотрайни и няма да се задържи дълго в леглото му. Поне докато той не намери следващата красавицата, с която да се позабавлява.

Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser