Преминете към основното съдържание

Леонардо Ди Каприо показа, че е щастлив с новото си гадже

Кели разби скрупулите на актьора
Леонардо и Кели
Леонардо и Кели © Splash

По всичко личи, че моделката Кели Рорбач е жената, която прави Леонардо Ди Каприо наистина много щастлив.

И той ясно показа това, като се разходи с нея по улиците на Манхатън и през цялото време я държеше за ръката. Най-важното, което направи впечатление на феновете му обаче беше, че усмивката не пада от лицето му.

След връзките си с Жизел и Бар Рафаели, 40-годишният актьор избягваше да се показва с половинките си на официални събития или да демонстрира интимност с тях на публични места. Е, изглежда Кели е разбила на пух и прах всичките скрупули на Лео. Откакто двамата се запознаха през юни тази година, те буквално са неразделни, като моделката го придружава по всички важни за него мероприятия.

В началото феновете на актьора не криеха, че не харесват Кели, тъй като не я смятаха за достойна да бъде с него. По думите им тя не е толкова секси, колкото вече бившите му половинки.

Е, явно Лео не е на подобно мнение и се радва на любовта им. Докога обаче ще продължи тя - проследявайки продължителността на връзките му можем да предположим, че няма да е прекалено дълго.

© Splash, Леонардо и Кели

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser