Преминете към основното съдържание

Леонардо покани ирландска ТВ водеща в стаята си

Лаура Уитмор обаче от няколко месеца излиза с рокаджията Рори Уилямс
Леонардо Ди Каприо и Лаура Уитмор
Леонардо Ди Каприо и Лаура Уитмор © Getty images

Дори една церемония като тази за раздаването на наградите BAFTA, може да се окаже мястото, на което Леонардо Ди Каприо да намери поредната красавица, която да го изкуши. И макар че за никого не е тайна, че почти никоя не се задържа особено дълго в компанията и леглото му, дамите една през друга се надпреварват да му се харесат.

Леката дистанция, която ирландската ТВ водеща Лаура Уитмор е предприела при запознанството си с Лео, явно му е допаднало и той ясно е показал, че има интерес към красивата блондинка. Освен че двамата са поговорили малко на афтърпарито след наградите, актьорът не се е поколебал да я покани в стаята си, където да отпразнуват първата му награда BAFTA.

"Леонардо беше много впечатлен от Лаура. В началото тя беше по-хладнокръвна към него, но той бързо успя да я накара да се отпусне и двамата дори започнаха да флиртуват. Лео ясно й показа, че иска да е сред гостите му, които ще отпразнуват триумфа му в хотелската му стая", споделя запознат.

Любопитното е, че от няколко месеца Лаура излиза с рокаджията Рори Уилямс, който едва ли ще бъде очарован, че гаджето му флиртува с такава голяма звезда като Лео, който е трудно устоим за дамите.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser